Till Salu

Gullvikens kaniner 2014

Gullvikens kaniner

Uppfödning av hoppkaniner och dvärgvädurar i Malmö

Hinder

 

Nybyggda hinder i hög kvalité! Alla har mått som är anpassade efter SKHRF:s reglemente dvs de är godkända för att användas på tävling.Kan fås i flera olika färger. Bommar med dekoration i matchande färg.

 

Rätuppstående med 6 bommar - 310 kr

2:an med 7 bommar - 550 kr

Märlor 10 st - 30 kr

Märlor 20 st - 55 kr

Märlor 30 st - 75 kr

 

Fler modeller kommer efterhand. Tänk på att hinder och märlor är en beställnigsvara!

 

 

 

Kaniner

 

 

 

Vuxna kaniner till salu

 

Ibland finns det någon vuxen kanin till salu. Är du intresserad av en vuxen kanin så hör av dig så ser vi om det finns något som kan passa.

 

Det går utmärkt att komma och hälsa på hos kaninerna! Hör av dig och boka tid!

Eftersom intresset är så stort kan jag bara ta emot besök av dem som bestämt sig för att köpa kanin av mig. Tiden räcker tyvärr inte till annars.

För absolut senaste nytt, se vår sida Gullvikens kaniner på fb!

 

 

 

 

Övrigt

 

Pellets av hög kvalité 3 kg - 65 kr

Höbal - pris efter vikt ca 75-100 kr

Hö i säck - 65

Halmbal - 80 kr

Halm i säck - 50 kr

Kaningodis - 15 kr

Klosax - 40 kr

Papprör till lek och bus - 55 kr

Toalåda - 30 kr

Burmatta - 30-40 kr beroende på storlek

Vattenflaska L - 50kr

Vattenflaska storlek S för tex transportbur. - 25 kr

Vattenautomat 1 liter - 70 kr

Gnagträ för inomhusbur - 5 kr

Nya transportburar, Atlas 10, flera färger finns - 200kr

Begagnade transportburar, ca 110 kr

Nyhet! Atlas 20 open. Lyxbur med öppningsbart tak. 495 kr

Atlas 10 open - 425 kr

Koppel och selar i mängder av färger och modeller!

Kloklippning - 30 kr (Gullvikenskaniner klipper klorna gratis)

 

Omplacering

Jag försöker hjälpa till med omplacering av kaniner som av någon anledning inte kan bo kvar hos nuvarande ägare. Kaninen måste vara frisk och vaccinerad/betala för vaccinering. Den måste vara hanterbar och inte aggressiv, max 2 år gammal. Egen bur måste medfölja. Kaninen får bo här ett tag så jag lär känna den och sedan försöker jag hitta ett nytt gott hem åt den. Tar endast emot ett ltet antal omplaceringar .

 

 

 

Kaninpensionat

 

När du åker bort kan du boka plats åt din kanin i vårt kaninpensionat. Kaninerna bor inomhus i stall som inte är uppvärmt. Det brukar fungera bra för både utomhus och inomhus kaniner. Burarna är alltid större än vad reglerna kräver. Allt ingår utom pellets som man tar med egen för att undvika magproblem på grund av foderbyte. Burarna städas dagligen och kaninerna får tillsyn och kel flera gånger dagligen. Vill man kan man köpa till rastning i koppel.

Kaninena måste vara vaccinerade mot myxomatos, RVHD1 och RVHD2 för att få komma tipp pensionatet. Vaccinationerna får inte vara äldre än 1 år respektive 6 månader fför RVHD2. Vaccinationsintyg visas.

Kaninerna ska ochså vara friska och inte stå på någon form av medicinering. Skulle så vara fallet måste ni kontakta oss för information innan lämning.

Avbokning av pensionatsplats måste göras senast 14 dagar innan tänkt lämning annars måste halva pensionatsavgiften betalas. Sker avbokningen på grund av sjukdom hos kanin och veterinärintyg finns behöver ingen avgift betalas.

Datum som bokats gäller, vill du ändra måste du kontakta oss i god tid. Tid för lämning och hämtning avtalas men ofta är 18.00 en bra tid.

Blir kaninena sjuka under vistelsen kontaktas ägaren direkt. Veterinär kontaktas efter ägarens önskemål. All sjukvård och kostnader i samband med sjukdom bekostas av ägaren och ingår inte i den ordinarie pensionatsavgiften.

Skulle kaninen avlida behöver ingen pensionatsavgift betalas men kostnader för sjukvård måste ersättas.

 

Priser från 2017-10-01

 

En kanin 65 kr per påbörjat dygn.

Två kaniner i samma bur 100 kr per påbörjat dygn.

Storhelger som jul, nyår, trettonhelgen, påsk, kristi himmelsfärd, all helgona, midsommar, 1 maj, 6 juni tillkommer en avgift på 50kr/bur och dygn.

 

 

 

 

Till salu, omplaceringar och kaninpensionat