Selar och koppel

 

Selar och koppel till kanin, hund och katt

 

Hos Gullvikens kan du beställa en snygg sele till din kanin, halsband till hund och katt samt koppel i paracord. Selarna och halsbanden görs av tyg som klipps och sys till band i lämplig storlek. Bredare band till stor kanin, katt och hund och smalare, 10 mm, till kanin och katthalsband och valphalsband. Eftersom banden görs av mig hittar du inte likadana någon annan stans utan din sele/halsband blir unik.

Fördelen med att ha en sele av tyg är att den håller formen bättre och är skönare att ha på. Den är mycket mjukare än nylon som andra selar vanligvis är gjorda av. Den sliter inte heller på pälsen som andra material gör. Nog så viktigt om man är intresserad av utställning!

Det finns mängder av färger och mönster att välja på! Jag syr upp förslag och lägger ut bilder. Färdiga selar och halsband kan skickas direkt, ska jag sy upp tar det 1-2 veckor beroende på hur många beställningar som väntar. Det går utmärkt att själv ändra i selens utseende. Självklart kan jag också sy upp efter speciella önskemål om mått. Kan vara bra om man har ett ovanligt litet eller stort djur.

Som dekoration finns mängder av glitter i massor av färger, nitar i olika färg och form, diamanter i olika färger, olika band, strass mm. Du kan också få brodyr, djurets namn eller telefonnummer på sele eller halsband. Variationerna är nästan oändliga!

Nya tyger kommer hela tiden och gamla tar slut. Försöker ta bort selar i tyger som utgått men kan missa.

 

Till kanin kan du välja mellan H-sele, bröstsele och bogsele. Alla har snabbspänne där du lätt kan reglera storleken.

Till katt finns halsband med två olika typer av spänne. Båda typerna löser ut om katten skulle fastna. Reflex finns som tillval. Sele till katt går också att få. De flesta väljer en H-sele men bröstselen passar också fint för katt

Till hund finns halsband med snabbspänne eller som halvstryp. Fodrade med mjukast tänkbara tyg. För små hundar kan sele för katt passa bra. Bröstselen är vanligast till hund.

 

Koppel i paracord finns i mängder av färger och mönster. Massor av olka pärlor finns som gör kopplet ännu snyggare!

Se Facebooksidan Gullvikens kaninselar för de senaste modellerna samt beställningsbara färger.

 

Leverantör till Gnagarboden och Libra Artic!

 

 

 

 

Gullvikens kaniner

Uppfödning av hoppkaniner och dvärgvädurar i Malmö

Gullvikens kaniner ©2019