Spencer

Gullvikens kaniner 2014

Gullvikens kaniner

Uppfödning av hoppkaniner och dvärgvädurar i Malmö

 

Farm Holt Spencer, "Spencer"

 

 

Ras: Dvärgvädur satin

Färg: Havanna wienertecknad, blå/brun ögd

Född: 2013-04-26

 

Klassning rak: msv

Klassning krok: lätt 1p

 

Mamma: Brownie von den Minihopplern, Havanna satin

Pappa: Farm Holt Peter Pan, gul/havanna scheck wiener satin

Lille Spencer är vårt lilla lyckopiller. Han är alltid på gott humör och studsar av lycka när han får minsta lilla uppmärksamhet. En gladare och mer positv kanin får man leta efter! Han har börjat att hoppa och en lyckligare kanin finns inte än Spencer när han får hoppa. När man vill att han ska sluta är enda gången han någonsin visar att han inte gilla något. Det roliga ska helst aldrig ta slut!

Har har startat i miniklassen 4 gånger med tre förstaplatser och en andraplats. Inte illa!! Nu ska vi se om vi kan flytta upp en klass. Han är ju så liten att det kanske kan bli svårt att få de korta benen att räcka till. Men viljan finns där så vi gör att försök!

Han är makalös lille Spencer!!! Tog pinne på första starten i lätt krok! Lille söte Spencer flög över hinderna i racerfart! Han är helt bedårande! Är så glad att ha denna fantastiska lilla kanin hos mig! På andra tävlingen kom han 2:a, han är otrolig!!

Spencer ska förutom att hoppa också bli vår nya avelshane i uppstarten av satinaveln. Han kommer under våren förhoppningsvis bli pappa till många söta små ungar!

 

Avkommor:

2 kullar hos annan uppfödare

2015-02-18 1 unge. Mamma är Laurinda

2015-03-04 3 ungar. Mamma är Gullvikens Euphoria

2015-05-03 3 ungar Mamma är Fikon.

2015-06-20 6 ungar. Mamma är LFG.s Kenya, Line.